Genåbnings tilbud

45 minutters fodplejende pedicure efterfuldt af fysiurgisk massage som genåbnings tilbud fra den 8 november til og med den 30 november!

Her får du en klassisk pedicure, hvor dine fødder ligges i aromatiske fodbad med Epson salt. Så files og formes dine negle og neglebånd renses, masseres og skubbes på plads. Dine fødder skrubbes og files for hård hud og så går vi i gang med den dybdegående fysiurgisk massage af Dine fødder og underben. Behandlingen afsluttes med blide strøg og påføring af fugtgivende vegansk creme.

Tilbuddet varer fra den 8. til den 30 november og koster kun 260 kroner.

Skynd dig at bestille tid. der er få tider tilbage. Send en SMS til 40602054, eller skriv en besked her. Jeg svarer så hurtigt jeg kan.

Åbent Hus

Denne rosa Milk er lavet af gedemælk og varieret fra duft til duft.

50 % af dens salg går til kræftens bekæmpelse. Min lille Klinik og Lille Butik Holder åbent Hus hvor du kan se mine produkter og tage en snak med mig om eventuel massage, fodpleje & fod SPA.

Mini Julemarked

Åh JA!  En af mine to bedste tider på året ( påske og Jul) Her kan du se alt hvad jeg har og producerer, og få mere at vide om de SPA jeg giver.

Det kan du købe som gave og kalender gaver til hele familien og dem du holder af. Jeg har lavet en masser af forskellige gaveæsker som du kan spare mange penge vel.

Se hvor jeg holder åbent hus henne ved at klikke på billedet.