Fod SPA for ældre og mennesker med særlige behov

Alle os har behov for berøring som vI får i høj grad af familiemedlemmer, venner, kæreste mm. En person med et fysisk handicap eller en psykisk lidelse har det samme behov for berøring, men desværre får de det i meget begrænset omfang. Mennesker med udviklingsmæssige og psykiske problemer kan finde massage trøstende. Vi som pædagoger og fysioterapeuter er travlt optaget af behandlinger, pasning og diagnosticering, og har derfor ikke så meget tid til borgerne som vi så gerne vil.

Som ressourcepædagog er jeg uddannet til at møde barnet/borger hvor de er i deres udvikling, og hvor de befinder sig i livet, med deres muligheder og udfordringer. Ud fra dette standpunkt arbejder jeg med de redskaber jeg har kendskab til, igennem mine teoretisk og empiriske erfaring, for at bibeholde eller forøge barnets og borgerens livskvalitet.

Når massageterapi regelmæssigt anvendes på mennesker med handicap, viser det nogle positive effekter og forbedrer mange aspekter af deres liv. Afhængigt af handicapets type og sværhedsgrad kan parring af en massageterapi med fysioterapeutiske øvelser have en positiv indvirkning på mennesker med handicaps fremtid og daglige liv. Massagen gives derfor i samarbejde med pædagoger, pårørende og/eller de involverede institutioner, da de er dem som ved mest om hvad det enkelte borger har behov for.

Jeg hedder Mia jeg har arbejdet som pædagog i over 20 år og er uddannet læge examineret massør fra 96, har en sundhed &idrtslig diplom fra 2008 og motorikassistent fra 2019. Jeg har etableret Soft Feet som tilbyder en fod-læg spa for at give borgeren den nærværende fysiurgisk opmærksomhed han eller hun kan få glæde af og dermed forøge deres livskvalitet og glæden ved at være dem, de er.

Derfor tilbyder jeg at komme over til jer til en spa Café, hvor borgerne kan få et par dejlig timer hvor de, og kun de, er i centrum.

Hvad indbefatter det?

  • vasken af fødderne
  • Fodbad med Epson eller/og Himalaya/ havsalt fra Ærø
  • Fod skrubning, fil og polering
  • Pedicure
  • Pålægning af neglelak (hvis dette ønskes)
  • Dybdegående massage af fødderne og læg musklerne.

Hør nærmere og bestil tid ved at sms på 40602054