Kroppens bevægelse og Håndværk er min helt store passion!

Puresa Organica Danmark blev grundlagt efter min store kærlighed for håndværk og design, samt en kogeblandling af mine tre uddannelser og min hudpleje kursus, som jeg elsker så højt, at jeg blev nødt til at studere dem alle tre.

Min vision for de tekstil produkter, som du ser her, er at at designe og konstruere. tidsløse og praktisk dansk design, som er bæredygtig, og hvor hvert enkelt design udtrykker en bestemt personlighed med deres særpræg, som inspireres af den brasilianske klassisk-romantisk stil.

Mine badeprodukter, har det formål at være så hudvenlige som muligt, det vil sige ingen kemikalier og kunstfremstillet produkter. Alt produceres af fødevarer ingredienser, hvorfor de giver mere tryghed når de smøres på huden. De fleste produkter er veganske, dog er der enkelte produkter som kan indeholde råvarer fra bier eller/og gedemælk.

Ja, så kommer min livs kærlighed, nemlig kroppen og bevægelse. Jeg er uddannet pædagog med overbygning i motorik samt Lægeexamineret massør. De produkter jeg laver har motoriske udvikling for øjet. Produkterne er blev set af to erfarne fysioterapeuter, 6 pædagoger, en sprogpædagog og af 19 forældre.

Jeg hedder Mia Monique, og jeg elsker det jeg gør. Hver eneste design, hver eneste badeprodukt, hver eneste behandling og hver eneste legetøj er produceret og tilbudt med omhu.

Kig dig omkring, selv om hjemmesiden er under konstruktion, og kontakt mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål.

Jeg tager også gerne imod små såvel som stor bestillinger.


Mange tak fordi du kigger forbi,

Mia Monique