Hvad putter vi i vores produkter?


Der er ingen tvivl om, at bevidstheden om naturlige produkter på markedet for sundhed og velvære er steget, da forbrugerne er mere opmærksomme end nogensinde på de produkter til personlig pleje, de bruger. Rapporten om det organiske marked for 2018, Soil Association, viser, at salget af økologiske produkter i 2017 voksede med 6% til 24% . For de store firma svært at undgå at lægge syntetiske stoffer i, da deres produkter skal vare længe. 

Men udtrykket 'naturlige produkter' er i sig selv vagt, og hvad der kan betragtes som et naturprodukt er subjektivt. Men vi stræber efter at gøre det så organisk og vegetabelske som muligt. Dog brugen af mælk og bi-produkter kan ses i nogle af mine produkter. Men der står tydeligt om de er inkluderet i produktion eller ej. 


Men her er en liste med de råvarer vi bruger i vores hudpleje produkterne. Te er i sig selv ren rødder, blade, bær, frugter eller kvist af planter og træer.


Vores Salt 

Havsaltbade er kendt for deres terapeutiske og helbredende egenskaber samt deres evne til at lette stress og øge dit generelle helbred. Men vi vil meget gerne fortælle kort men godt om de forskellige forskellige salt vi bruger i vores produkt. Disse er: Magnesium Sulfat, Dead sea Salt, Himalaya Salt, Kala Namak, Sodium Choride.

Vores Urter, Rødder & Blomsteer

Urternes egenskaber er ikke begrænset til nogen religion eller dogme, planterne er skabte for at kunne bruges dog ikke alle sammen, for du skal kende hvad du bruger og hvorfor - det er almen sund fornuft. 

Her fremlægger vi de almene urter, rødder og blomster, som vi bruger i vores hudpleje produkter eller i vores te.

Vores Fedtstoffer

Fedtstoffer er en vigtig ingrediens for at kunne lave hudpleje produkter. De har hver deres egenskaber så som at fugte og at blødgøre huden.

Her vil jeg beskrive de olier og smør som vi bruger mest i vores produkter. Disse er Shea smør, kakaosmør, oliveolie, mandelolie, kokosolie, og hicinus

Andre Vigtige Elementer

Man kan ikke undgå nogle kemiske produkter. for eksempel har man bruge for bagepulver og citronsyre hvis man skal lave badebomber eller så bobler det slet ikke. Sodium hydroxide kan ikke undværes hvis man skal laæve sæbe. og så er der nogle æteriske olie som er ekstrakt fra blomster og planter. De fleste dufte vi bruger udvundes af bladene og blomsterne selv, men meget få af dem gør bruge af æteriske olier. Her beskriver vi de forskellige dufte vi har og hvor de kommer fra, samt de vigtige elementer for at kunne fremstille fx sæbe og badebomber. Nemlig: Sodium bicarbonate, citronsyre, atron, vinsyre og sidste men uungåelig når man skal lave sæbe: sodium hydroxide